Home is not a place, it's a feeling!

Verhuren


Woning verhuren in Utrecht?
U wilt uw woning verhuren in Utrecht? Met bijna 60 jaar ervaring op de Utrechtse woningmarkt is Bureau Standing hét adres voor het vinden van de juiste huurder voor uw woonruimte. In tegenstelling tot de meeste verhuurmakelaars berekenen wij door onze unieke werkwijze géén kosten voor verhuurders. Wij bieden betrouwbare huurders en leveren binnen 1 week 5 geschikte kandidaten die voldoen aan uw wensen.

Waarom Bureau Standing?

Door onze jarenlange ervaring en focus op Utrecht en omstreken hebben wij een groot netwerk opgebouwd. Wat ons uniek maakt is dat potentiële huurders zich bij ons niet online kunnen inschrijven. Iedere kandidaat komt bij ons langs op kantoor en wordt in een persoonlijk gesprek uitgebreid gescreend. Tijdens dit gesprek maken wij het zoekprofiel van de kandidaat op zodat er een goede match gemaakt kan worden met een verhuurder.

Onze voordelen voor verhuurders op een rijtje

 • Geen kosten voor u als verhuurder
 • Binnen 1 week een selectie met gescreende potentiële huurders
 • Persoonlijke screening van huurders, hierdoor:
  • Betrouwbare kandidaten
  • Snelle bezichtigingsmogelijkheden
 • Uitstekende service
  • Professioneel goedgekeurde WOZ huurcontracten
  • Advies over huurprijs, voorwaarden en huurovereenkomst
  • Ook bereikbaar na kantooruren en in weekenden
  • Geen leegstand

Onze werkwijze

Stap 1: vrijblijvend oriënterend gesprek

Nadat wij met u overlegd hebben in een vrijblijvend oriënterend gesprek, telefonisch of bij ons op kantoor bepaald u of wij voor u aan de slag mogen gaan.

Stap 2: Uw keuze

Bent u even enthousiast als de vele voorgaande verhuurders die wij al bijna 60 jaar goed geholpen hebben, dan gaan wij graag voor u aan de slag. Wij vragen u vervolgens om  informatie over uw woonruimte en wensen m.b.t. het huurdersprofiel aan te leveren. Deze informatie nemen we gezamenlijk door zodat we een goed beeld hebben van de woonruimte en uw wensen m.b.t. de huurders.

Stap 3 selectie huurder

Daarna gaan wij aan de slag om geschikte potentiële huurders te vinden. Wij selecteren 5 geschikte kandidaten die we uitnodigen voor een bezichtiging. U geeft aan op welk moment de bezichtiging kan plaatsvinden. Wij nodigen de kandidaten uit op het afgesproken tijdstip. Vooraf sturen wij u de informatie van de kandidaten.

Stap 4 Bezichtiging

U doet zelf de bezichtiging. Meestal plannen we 15 minuten per kandidaat. Na de bezichtiging maakt u zelf een keuze uit één van de geïnteresseerde kandidaten.

Stap 5 Huurovereenkomst & overdracht

Wij kunnen daarna indien gewenst de huurovereenkomst opstellen en het verdere proces begeleiden tot aan de sleuteloverdracht die u zelf weer doet.

Dit alles is volledig kosteloos voor u als verhuurder!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Bel ons gerust op 030-2517282. Na kantooruren kunt u ons het makkelijkste benaderen via de WhatsApp link. (contact) of kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Volledig vrijblijvend vertellen wij u graag alles over onze unieke werkwijze voor verhuurders in Utrecht!

Liever teruggebeld worden?

Vul dan het contactformulier in en wij bellen u binnen 24 uur terug!